BEREIKBAARHEID

De Airborne Begraafplaats (Arnhem-Oosterbeek War Cemetery) is gelegen aan de Van Limburg Stirumweg in Oosterbeek. Vanuit alle windrichtingen is de Begraafplaats goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer, fiets of te voet. Klik hieronder voor meer informatie.

Een tijdelijk parkeerterrein voor bezoekers is beschikbaar aan de Dreyensweg in Oosterbeek ter hoogte van de Johannahoeve (Mill Hill). 

Het parkeerterrein wordt duidelijk aangegeven door middel van borden. Volg altijd de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en parkeerhulpen die u begeleiden naar uw parkeerplaats.  
 

Vanaf het parkeerterrein is het 500 meter lopen naar de ingang
van de Begraafplaats. Voor bezoekers die moeilijk ter been zijn, is een pendelbusje beschikbaar. De pendeldienst rijdt tot 10:30 uur van het parkeerterrein naar de Begraafplaats. De pendelbus vertrekt vanaf de achterzijde van Station Oosterbeek aan de Dreyenseweg

De Begraafplaats is per trein en bus bereikbaar via Station Oosterbeek. Actuele vertrek- en aankomsttijden zijn beschikbaar via https://9292.nl 

Vanaf het Station is het 500 meter lopen naar de ingang van de Begraafplaats. Voor bezoekers die moeilijk ter been zijn, is een pendelbusje beschikbaar. De pendeldienst rijdt tot 10:30 uur van het parkeerterrein naar de Begraafplaats. De pendelbus vertrekt vanaf de achterzijde van Station Oosterbeek aan de Dreyenseweg

Gezelschappen en groepen die per touringcar arriveren kunnen parkeren op het parkeerterrein bij de Begraafplaats aan de Van Limburg Stirumweg. Chauffeurs dienen de aanwijzingen van de verkeersregelaars, politie en parkeerhulpen altijd op te volgen.  

Een tijdelijke fietsenstalling is beschikbaar aan de Van Limburg Stirumweg. Alle bezoekers die per fiets naar de Airborne Memorial Service komen, moeten hier hun fiets stallen.  Het is niet toegestaan fietsen te stallen direct bij de Begraafplaats. Volg altijd de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en parkeerhulpen die u begeleiden naar de fietsenstalling.