AIRBORNE HERDENKING LANCEERT EIGEN WEBSITE

Sinds 15 augustus beschikt de Airborne Memorial Service over een eigen website. De website, www.airbornememorialservice.nl bevat informatie over het bijwonen van de herdenkingsdienst en de bereikbaarheid van de bijeenkomst. Naast antwoorden op vaak gestelde vragen die de organisatie op zich af zag komen, is er ook informatie over de geschiedenis van de herdenking die dit jaar voor de 78ste keer plaatsvindt.

De afgelopen twee jaren was communicatie extra belangrijk. Door de beperkingen die de Covid19-pandemie met zich meebracht, werden we extra vaak gebeld en gemaild door mensen die graag wilden komen. Voor ons werd duidelijk dat we niet langer zonder een eigen informatiekanaal konden”, aldus Erik van der Meiden van de Parachute Regiment and Airborne Forces Charity. Samen met Jaap van Genderen en Dennis van Asselt organiseert de Oosterbeker de herdenking namens de Britse organisatie.

De website heeft een herkenbaar uiterlijk waarin de huisstijl van de Airborne Region en de Parachute Regiment is terug te vinden. Luuk van de Scheur is verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de site. De website werd mede mogelijk gemaakt via een bijdrage van de Gemeente Renkum.